Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Checkout (luottokorteilla)

Rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE
Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste
RecCords.com - asiakasrekisteri
rekisterinpitäjä Rec Room Oy
verkkosivut: recroom.fi
osoite: Kyröläistentie 43, 28130 PORI

puh. 045 3261004
sähköposti: studio@recroom.fi

Rekisterin käyttötarkoitus
Käsittelemme henkilötietoja, joita olet meille antanut tai joita olemme keränneet verkkosivustollamme evästeiden avulla, jotta voisimme hallinnoida ostoksiasi sekä täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana.
Tietoja voidaan käyttää tunnistamista, suoramarkkinointia, asiakaskyselyjä, uutiskirjeitä ja tilastotietoja varten. Tietoja voidaan myös käyttää postin, tekstiviestien ja sähköpostien lähettämiseen sinulle sekä markkinointiin ja tiedottamiseen puhelimitse, ellet ole kieltänyt tällaista viestintää. Voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä ja kieltää kaiken sinuun asiakkaana kohdistetun markkinoinnin.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään pakollisina tietoina henkilötiedot sekä yhteystiedot.
Henkilötietoihin kuuluvat henkilötunnuksesi, nimesi, sukupuolesi, sähköpostiosoitteesi, osto-, maksu ja tilaushistoriasi, luottokorttinumerosi, toimitusosoitteesi, IP-osoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Rekisterin tietolähteet
Asiakasrekisteriin kirjattavat tiedot saadaan asiakkaan omalla ilmoituksella.

Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto
Rekisteriin tallennettuja tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille, ei myöskään EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Käytössämme on useita tietosuojamenetelmiä, joiden avulla suojelemme käsittelemiämme henkilötietoja. Henkilötietojesi suojelemiseksi käytämme turvatoimia sekä teknisiä ja organisatorisia menetelmiä, kuten esim. verkkoselainten varmentamismenettelyitä. Lisäksi meillä on asianmukaiset palomuuri- ja virustentorjuntaohjelmat, joilla suojaamme verkkoa ja estämme luvattoman pääsyn siihen. Fyysinen pääsy tiloihin, joissa tietoja säilytetään, on rajoitettu, ja työntekijöiden on tunnistauduttava päästäkseen sisään.
Näiden lisäksi Rec Room käyttää esim. SSL-salausprotokollaa (Secure Socket Layer), joka varmistaa turvallisen tiedonsiirron Internetissä (ja muissa verkoissa). Asiakkaana sinun on tarkistettava, ettei SSL-salausprotokollaa ole poistettu käytöstä verkkoselaimesi asetuksissa.

Tarkastusoikeus
Rekisteriin merkityllä jäsenellä on pääsääntöisesti oikeus tarkastaa henkilörekisteriin talletetut tietonsa sekä pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan virheelliset tietonsa. Tarkastuspyyntö on pyydettävä kirjallisesti asianomaiselta rekisterinpitäjältä. 


Rekisteritietojen korjaaminen
Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn henkilön vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto.

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet